Underhållning

UNDERHÅLLNING

Bobbo Jäderfeldt erbjuder en stor variation av underhållning.

Från små fester och middagar till stora scenframträdanden.

Med över 20 års erfarenhet av underhållning kan Bobbo anpassa sig efter dina önskemål.

Kontakta honom så hjälper han dig att hitta den typ av underhållning som passar bäst för just dig.

Scenshow - Jag är ingen jävla clown!


Bobbo erbjuder en professionell fartfylld 80 minuters föreställning med en blandning av jonglerings i världsklass, tankeläsning och en jäkla massa humor!

Jonglering


Bobbo har jonglerat i 23 år och är idag en av Sveriges bästa jonglörer med fem Guinness Världsrekord.

När Bobbo jonglerar får ni se nummer i snabbt tempo, en hög teknisk nivå, trick som bara några få personer i världen klarar av att göra på scen. Och allt det här levererar Bobbo med ett leende på läpparna.

Tankeläsning och hypnos


Till skillnad från en vanlig magiker som använder lådor, stora metallringar eller duvor för att skapa illusioner så använder sig Bobbo av människor och deras hjärnor för att bland annat: Rita en bild någon tänker på, gissa en slumpmässigt genererad pinkod, spela rysk roulette med häftpistoler och mycket mer.

Mingeltrolleri


Om du vill bjuda på något lite extra skoj till din tillställning och känner att en show inte riktigt passar så är mingeltrolleri ett bra val för dig.

Bobbo erbjuder den perfekta isbrytaren som minglande trollkarl där gästerna får uppleva trolleri och mentalism på nära håll, vilket är bland det mest fantastiska och otroliga man kan vara med om. 

Skolföreställningar


Tillsammans med rockringsartisten Emma Hörnell besöker Bobbo skolor runt om i landet där dom spelar sin 30 minuters föreställning "Cirkus Överallt!". Barnen har möjlighet efter föreställningen att prova på cirkus. Det här passar perfekt som ett skapande skola projekt.

Komedi-magi


En show för mindre sammanhang med humor i fokus. I den här föreställningen får ni bland annat uppleva en rutin där publiken ser det roliga på en gång men personen bredvid Bobbo märker ingenting, En gameshow rutin där åskådarna får olika roller, och med hjälp utav roliga och pinsamma frågor så listar Bobbo ut vilja som ljuger och vem som talar sanning. En åskådare misslyckas gång på gång att hitta en pipleksak och mycket mer.

"Jag vet inte riktigt vad jag vill ha"


Är du osäker på vad som skulle passa dig bäst?
Ingen fara! Bobbo hjälper dig att välja rätt typ av underhållning.

Några av Bobbos tidigare kunder