MENTALISM & MAGI

MENTALISM & MAGI

Oavsett om du behöver underhållning för en stor teaterscen eller hemma i ditt vardagsrum så har Bobbo Jäderfeldt showen för dig. Bobbo har designat sina shower så att dom packas ner i en liten portfölj och inte kräver någon speciell teknik eller scenyta.

MENTALIST SHOW

  • Gissa en slumpmässigt genererad pinkod
  • Tankeläser vad en åskådare har ritat
  • Spelar rysk roulette med häftpistoler
  • Påverkar folks val med olika kuvert och färger


Mentalism är något som många skulle beskriva som tankeläsning.
Till skillnad från en vanlig magiker som använder sig utav lådor, stora metallringar eller duvor för att skapa illusioner så använder Bobbo Jäderfeldt sig av människor och deras hjärnor för att skapa spännande och fantastiska stunder i en föreställning med mycket publikmedverkan.
Bobbo Jäderfeldt kommer att bland annat:

KOMEDI MAGI SHOW


Den här showen är specialskriven för just hemmafester, grillkvällar, födelsedagar och andra mindra sammanhang.
Självklart spelas den här showen bra på en större scen också.

Den här showen fokuserar mest på att ha roligt och skratta tillsammans.
Humorn kommer i första hand och magin kommer i andrahand.

I den här showen får ni bland annat uppleva:

  • En variation på det klassiska gatuspelet three card monte. Fast nu ska åskådaren hitta en pipande leksak vilken hen alltid misslyckas med.
  • En rutin där en lånad sedel placeras i ett kuvert och blandas in bland fyra tomma. En efter en elimineras kuverten (klipps sönder) och förhoppningsvis så finns åskådarens sedel kvar i det sista kuvertet.
  • En gameshow inspirerad rutin där fyra åskådare får olika roller. Tala sanning eller ljuga. Med hjälp utav roliga och pinsamma frågor så listar Bobbo ut vilja som ljuger och vem som talar sanning.
  • En tankeläsnings rutin där publiken ser det roliga på en gång men det är inte förän i slutet som åskådaren bredvid Bobbo märker vad som har hänt.

    Det och mer får ni i Bobbos komedi magi show.

MINGEL


Om du inte vill ha en show utan något mindre och mer intimt så passar det här bra. Bobbo går runt bland gästerna och visar dom tankeläsning och magi med kort, ringar och telefoner på nära håll.